SOLID EDGE P&ID – Modulární návrh potrubí

Pomocí modulu Solid Edge P&ID zefektivníte návrh potrubních systémů v jakékoliv fázi vývoje produktů.

Schopnost přesně a rychle vytvořit potrubí a přístrojové vybavení schémata (P&ID) je v dnešní době klíčové pro dodržení mezinárodních norem kvality. Softwarový produkt Solid Edge® P&ID Design podporuje projektové manažery od začátku až do konce díky plné sadě nástrojů, které obsahuje.

Automatizuje procesy tvorby potrubí s využitím potrubních tříd. Tím snižuje chybovost a zvyšuje efektivitu při návrhu složitých potrubních tras. Automatizovaně vytvořené a validované izometrické výkresy mohou být ihned použity pro výrobu.

Uživatelé mohou snadno zachytit záměr návrhu a logiku ve 2D schématu pomocí Solid Edge P&ID Design.

Tento modul může fungovat jako samostatné 2D řešení a samozřejmě jako plně intergrovaný modul v Solid Edge společně s modulem XpressRoute (Piping Design).

Toto řešení nabízí plně automatizovaný výstup izometrického výkresu přes formát PCF pomocí integrované funkce ISOGEN®. Trubky a hadice se stejnou délkou v různých sestavách jsou označeny stejným číslem položky v kusovníku, a to i když jsou jinak ohnuty, což eliminuje chyby ve výrobě. Včetně funkce „TO-DO List“ poskytuje uživateli

online nebo integrované spojení P&ID a 3D sestavy.

Hlavní výhody:

  • Poskytuje rychlejší tvorbu procesu a přístrojové diagramy
  • Integrace se Solid Edge Piping Design
  • Obsahuje inteligentní databázi
  • Nabízí kontrolu návrhu
cs_CZCzech