Solid Edge 2024 – Uvolněte sílu inteligentního návrhu produktu

Solid Edge 2024 umožňuje uživatelům navrhovat inteligentněji ve všech aspektech vývoje výrobků. Solid Edge 2024 se nadále zaměřuje na uživatelský komfort a výkonnost velkých sestav a přináší funkce a vylepšení pro automatizaci a zrychlení návrhu i spolupráce. Solid Edge, který je součástí portfolia Siemens Xcelerator, komplexního řešení pro

integrované portfolio softwaru, hardwaru a služeb, vám poskytuje inovativní a komplexní přístup k vývoji produktů.

Okamžitě vizualizujte, posouvejte, přibližujte a otáčejte největší sestavy – až 9x rychleji

Vizualizační vylepšení vytvářejí nekompromisní, pohlcující obraz. Lepší výkon zobrazení modelu umožňuje zobrazit a manipulovat s největšími sestavami bez zpoždění, zadrhávání nebo zasekávání. Nové pohlcující styly zobrazení přenesou vaše modely do reálného světa. Prostředí se automaticky aktualizuje s pohybem modelu pro větší realističnost.

Sdílení a spolupráce z jakéhokoli zařízení

Předplatné Solid Edge SaaS zahrnuje moderní spolupráci v cloudu s Teamcenter Share. Ten je propojen s produkty celého portfolia Xcelerator a představuje bohatou sadu cloudových funkcí, které umožňují spolupráci s kolegy, partnery a zákazníky odkudkoli a z jakéhokoli zařízení. Zjednodušená integrace, nová vylepšení produktivity, větší úložiště a podpora souborů vám pomohou zlepšit komunikaci a posunout vaše projekty kupředu.

Vylepšete svůj proces navrhování pomocí umělé inteligence

Získejte lepší výsledky rychleji díky umělé inteligenci v Solid Edge. Při výměně dílů v sestavě nové montážní vztahy s umělou inteligencí inteligentně předpovídají a nabízejí platné alternativy. Uživatelské rozhraní poháněné umělou inteligencí se učí vašemu chování a zobrazuje vám relevantní příkazy ve správném kontextu. Inteligentní modelovací schopnosti synchronní technologie rozpoznávají a udržují konstrukční záměr v reálném čase, a to i u modelů pocházejících z jiných systémů. A funkce generativního návrhu přidávají do koncepčního návrhu strojovou inteligenci a automaticky počítají geometrická řešení z definovaných omezení.

Konfigurace produktů v reálném čase přímo pro zákazníky

Nový Solid Edge Design Configurator Connect poskytuje okamžitou online konfiguraci produktu, která umožňuje vašim zákazníkům rychle nakonfigurovat produkt, který splňuje jejich specifické požadavky. Vylepšení v Solid Edge Design Configurator nadále zlepšují návrh výrobku díky předkonfigurovaným modelům, které umožňují rychle a snadno umístit inteligentní datové sady pro žebříky, dopravníky a skříně přímo do návrhu.

Rychlé kótování pomocí automatické asistence a vlastních šablon

Snižte bariéru 3D komunikace a lépe předávejte návrhové záměry pro navazující výrobní procesy pomocí nových funkcí MBD (Model Based Definition). Automatizovaná asistence snižuje nejednoznačnost a zároveň poskytuje konzistentní rozměry modelu a anotace. Vylepšené publikační nástroje inteligentně poskytují informace o návrhu prostřednictvím snadno přizpůsobitelných šablon.

Rychlejší a přesnější programování se Solid Edge CAM Pro

Nová asistovaná editace operace s umělou inteligencí zavádí predikční uzel, který vás provede procesem editace operace a nabídne návrhy na základě aplikace obrábění a vašeho stylu programování. Knihovna nástrojů Cloud Connect je cloudový správce nástrojů, který umožňuje upravovat a definovat nástroje před jejich použitím. A funkce 3D Adaptive Roughing automaticky umožňuje rychlejší a efektivnější úběr materiálu.

Rozšiřte své možnosti díky flexibilním možnostem licencování doplňkových produktů

Hodnotové Licencování poskytuje cenově výhodné balíčky licenčních „tokenů“, které lze použít pro přístup k doplňkovým produktům Solid Edge na vyžádání. Získejte okamžitý přístup k pokročilým funkcím, které lze podle potřeby sdílet v týmech zabývajících se vývojem produktů. Při použití v kombinaci se Solid Edge vám balíček tokenů umožní přístup k produktům Generative Design Pro, Point Cloud Visualization, Electrical Routing, PCB Collaboration, Advanced PMI, Simulation a Solid Edge XpresRoute.

Zvyšte rychlost, výkon a spolehlivost simulace

Vylepšení v Solid Edge Simulation a Simcenter FLOEFD pro Solid Edge zvyšují výkon a rychlost simulace díky vylepšení síťování, strukturálních analýz a interoperability. Nový kompaktní model IGBT usnadňuje začlenění elektronických součástek do simulačních studií, zatímco generátor kartézských sítí a vylepšené kontroly kvality sítí umožňují rychlejší síťování a simulační pracovní postupy, což vede k dvojnásobnému až trojnásobnému zrychlení síťování.

Snadné a rychlé využití návrhových dat vytvořených v jiných systémech CAD

Bez ohledu na to, odkud vaše konstrukční data pocházejí, Solid Edge vám práci s nimi usnadní. Kromě toho, že Solid Edge dokáže využívat konstrukční data vytvořená v jiných CAD aplikacích, nová vylepšení CAD Direct, Data Translation a Migration to ještě více usnadňují díky rozšířenému seznamu podporovaných formátů. Ať už přecházíte z jiného CAD systému, znovu používáte starší konstrukční data nebo spolupracujete s našimi dodavateli, Solid Edge vám umožní pracovat se soubory třetích stran stejně snadno jako s nativními daty.

Získejte více připojení s portfoliem Siemens Xcelerator

Získejte přístup k výkonu komplexního portfolia Siemens Xcelerator s rozšířenou interoperabilitou mezi Solid Edge a NX, Teamcenter a Teamcenter Share. Vylepšená integrace s Teamcenterem přináší kompletní přehled informací o vlastnostech do Solid Edge Inspectoru, umožňuje rozhraní mezi Solid Edge Inspector, Siemens Opcenter a Teamcenter Quality a podporuje import 3D dat ze souborů JT do Solid Edge 3D Publishing. Vylepšení interoperability s NX umožňují, aby soubory Solid Edge vypadaly při otevření v NX stejně, zlepšují asociativitu PMI a poskytují podporu pro skládané anotace, středové značky, středovou čáru kružnice otvoru pro šroub a další. Teamcenter Product Configurator je nyní plně integrován do prostředí Solid Edge.

Portfolio Solid Edge představuje integrovanou sadu výkonných, komplexních a dostupných nástrojů, které podporují všechny aspekty procesu vývoje výrobků. Solid Edge řeší dnešní složité výzvy pomocí automatizovaných digitálních řešení, která podporují kreativitu a spolupráci. Využitím nejnovějších inovativních technologií v oblasti mechanického a elektrického navrhování, simulace, výroby, technických publikací, správy dat a spolupráce v cloudu Solid Edge výrazně zkracuje dobu potřebnou k uvedení produktu na trh, poskytuje větší flexibilitu výroby a výrazně snižuje náklady díky svým spolupracujícím a škálovatelným řešením.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

cs_CZCzech