Solid Edge Technické publikace

Jaké nástroje používáte na tvorbu montážních návodů a technických dokumentací? Klasické kancelářské softwary? Zapomeňte na ně!

Siemens PLM Software přichází s novými nástroji na tvorbu interaktivních technických publikací, které jsou živé a vytvoříte je snadno a rychle. Modul Solid Edge Technical publications je plně integrován do Solid Edge®. Díky tomu můžete pracovat přímo se součástmi a sestavami Solid Edge bez nutnosti převodů CAD souborů do jiného formátu.

Výhody

  • Snadná tvorba rastrových a vektorových obrázků a vícestránkových technických dokumentů přímo ze 3D součástí a  sestav Solid Edge
  • Dřívější zahájení tvorby technické dokumentace
  • Není potřeba samostatných grafiků nebo externích služeb
  • Snadnější komunikace se zákazníky
  • Rychlá aktualizace dokumentace při změnách
  • Méně chyb v dokumentaci

Solid Edge Technical Publications je výkonný nástroj, který výrazně optimalizuje proces tvorby dokumentace a

díky tomu je možné rychle vytvářet a aktualizovat kvalitní dokumenty. Návody nebo katalogy obsahující 3D grafiku mohou být vytvářeny mnohem rychleji a použitý postup pomáhá zamezit nákladným omylům.

V modulu Solid Edge Technical Publications je nyní k dispozici nový průvodce, který pomáhá automaticky vytvářet návody s instrukcemi krok za krokem z rozložených pohledů. Navíc modul Solid Edge Technical Publications  jednodušuje práci s velkými modely tím, že je organizuje do podskupin. Tyto funkce spolu s možností importovat více 3D CAD souborů do jednoho dokumentu znamená efektivní a optimální tvorbu dokumentace.

Technické publikace Solid Edge se distribuuje ve dvou provedeních:

Solid Edge Illustrations

Modul Solid Edge Illustrations nabízí efektivní pracovní postup pro tvorbu vlastních kusovníků a animaci postupů. Dále je možné vytvářet rastrové i vektorové obrázky a dokumenty ve formátu 3D PDF a HTML5 podle připravených šablon.

Solid Edge 3D Publishing

Modul Solid Edge 3D Publishing technické dokumentace v modulu Solid Edge 3D Publishing může kombinovat 3D návrh rozvržení stránek do vícestránkových dokumentů. Modul Solid Edge 3D Publishing dále nabízí snadný způsob navigace v rámci 3D Solid Edge Publishing dále nabízí snadný způsob navigace v rámci 3Ddokumentů pomocí tlačítek s odkazy a tabulek. Jedná se o snadno použitelné rozhraní pro každého konstruktéra.

Krátký popis:

Solid Edge Technické publikace

Schopnost jasně komunikovat správné technologické postupy, pokyny pro instalaci a údržbu je nezbytná pro správné nasazení vašich výrobků a základem pro úspěch vašeho podnikání. Pomocí nástrojů modulu Solid Edge technical publications mohou konstruktéři snadno vytvářet množství technických dokumentů – od pracovních návodek přes uživatelské příručky až po katalogy náhradních dílů. Řešení Solid Edge technical publications je integrováno přímo do Solid Edge® a umožňuje pracovat se součástmi a sestavami bez nutnosti převodu CAD souborů do jiných formátů.

cs_CZCzech