3D Connexion – Efektivní práce s 3D polohovacím zařízení

To, že 3D myši pomáhají konstruktérům je všeobecně známa věc. Ale víte čím přesně? Čtěte dál…

Předem toho článku je důležité zmínit, že naše společnost disponuje celým portfoliem produktů do společnosti 3D Connexion, které máme k zapůjčení.

Na úvod si vysvětlíme, co vlastně Spacemouse je.

Řada výrobků SpaceMouse od společnosti 3Dconnexion nabízí pohodlný a přirozený způsob ovládání digitálního obsahu v nejpopulárnějších aplikacích CAD a kreativních aplikacích na světě, abyste se mohli snáze soustředit na samotný úkol místo na to, jak ovládat software.

Myš SpaceMouse se postará o nastavování polohy modelu nebo zobrazení, zpřístupní vám oblíbené příkazy aplikace a zároveň uvolní normální myš k jejímu původnímu účelu – pohybování ukazatele za účelem vybírání, úprav a tvorby.

Myš SpaceMouse rovněž nabízí konzistentní navigaci, takže pokud pracujete s více 3D aplikacemi, při přecházení mezi nimi se nebudete muset přizpůsobovat různým způsobům navigace. 

90 % uživatelů se nechce vracet zpět k práci s normální myší. Domníváme se, že až si vyzkoušíte ten rozdíl, zařadíte se mezi ně.

Zvyšte svou produktivitu a rentabilitu

Bylo prokázáno, že používání myši 3Dconnexion SpaceMouse zvyšuje produktivitu a přesnost. 
Uživatelé 3D myší se domnívají, že díky vyváženému a kooperativnímu stylu práce, kdy mohou dělat dvě věci zároveň, jsou průměrně o 21 % produktivnější1 než bez 3D myši.

Produktivita a rychlost ovšem neznamenají, že je nutné obětovat kvalitu. Myš SpaceMouse vám poskytne hlubší propojení s modelem při součastném zlepšení detekce chyb a zvýšení kvality návrhu. 

Více než 84 % designérů pracujících se softwarem CAD hlásí znatelné nebo významné zlepšení v navrhování výrobků a schopnosti zjišťovat konstrukční problémy v důsledku používání myši SpaceMouse1. 

To znamená, že jste se svým týmem schopni dodat v termínu kvalitnější výsledky ve větším rozsahu. Je to investice, která se vám nepochybně co nevidět vrátí.

Zvažte několik čísel.
Čísla vycházejí z velmi konzervativního nárůstu produktivity o pouhých 5 %, kterého bylo dosaženo investováním do myši SpaceMouse Pro

        • 88 HODIN – Ušetřený čas za rok
        • 4.4K – Úspora na designéra za rok
        • 0.75 – MĚSÍCŮ Předpokládaná návratnost investice

Základ technologie uvnitř všech výrobků 3Dconnexion SpaceMouse používala NASA k manipulaci s robotickými rameny ve vesmíru. Nyní je to osvědčená volba předních světových konstruktérů, architektů a profesionálů pracujících s 3D softwarem.

Jádrem každé myši SpaceMouse je ovládací kolečko se šesti stupni volnosti (6DoF) s moderním snímačem, který dokáže zaznamenat vstup až o velikosti 4 mikrometry (to je zhruba 1/25 lidského vlasu!). Jedná se o úroveň přesnosti, kterou profesionálové v oboru CAD vyžadují – a kterou si zasluhují. 

Jemným tažením, tlačením, otáčením nebo naklápěním můžete současně posunovat, přibližovat a otáčet modely nebo pohledy kamer.

Myš SpaceMouse, která se opírá o technologii NASA a kterou používají přední světové společnosti, nabízí prvotřídní kontrolu a přesnost, jakou si zaslouží profesionálové pracující se softwarem CAD.

 

Pro zápůjčku zařízení či zaslání nabídky kontaktujte:

Tomáš Krauz | Manažer CAx oddělení
Tel: +420 602 112 888 | Email: krauz@hsicom.cz

cs_CZCzech